Кирил Десподов продължава да обира награди в Гърция, съобщава . Той

...
Кирил Десподов продължава да обира награди в Гърция, съобщава . Той
Коментари Харесай

Кирил Десподов отново е играч на месеца в Гърция

Кирил Десподов продължава да обира награди в Гърция, съобщава . Той завоюва за втори следващ месец наградата за футболист номер 1 на месеца. Българското крило на ПАОК завоюва вота и през декември.

Десподов събра малко над 27 % от гласовете на гласуващите. Той остави зад себе си руснака Шапи Сюлейманов от Арис (21.20%). Трети е Леви Гарсия от АЕК с 19.11%.

„ Възхитителният Кирил Десподов води ПАОК от победа към победа. И в това време се трансформира в един от най-важните принадлежности в арсенала на треньора Разван Луческу. Той сграбчи без да се колебае опцията след травмата на Андрия Живкович и към този момент е непрекъснат титуляр в зоната на офанзивата. При идването си на стадион Тумба българското крило се сблъска с компликации с приспособяването, а фактът, че Тайсон и Живкович играеха постоянно и мощно във всеки мач от началото на сезона, докара до ограничението му като време на терена “, написа гръцкият уебсайт sport24.gr.

Забележителното е, че от 4 септември 2023-а година, когато бе приключен прехвърлянето му в ПАОК, до 12 ноември той имаше единствено една асистенция в Лигата. След това е у (11 гола + 10 асистенции), добавя „ Атлетика Неа “.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР